Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Beverwijk 1944 NX

Creutzberghof

1944 NX Beverwijk

Omschrijving

DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN, WIJ ZULLEN ZO SPOEDIG MOGELIJK DOCH UITERLIJK DEZE WEEK CONTACT OPNEMEN MET DE BIEDENDE PARTIJEN

Er komen 4 prachtige loftwoningen:

De prachtige woonruimte van maar liefst 90 m2 op de begane grond, maken de loftwoningen tot iets bijzonders. Vanuit de royale woonkeuken heeft u direct toegang tot het privéhof. Met de ruimte naast de...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 499.000,- tot € 599.000,- Gebruiksoppervlakte 164 m² t/m 185 m² Inhoud 570 m³ t/m 650 m³ Perceeloppervlakte 310 m² t/m 503 m² Start bouw 01-10-2018 Start Verkoop 15-06-2018 Oplevering 31-12-2019 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN, WIJ ZULLEN ZO SPOEDIG MOGELIJK DOCH UITERLIJK DEZE WEEK CONTACT OPNEMEN MET DE BIEDENDE PARTIJEN

Er komen 4 prachtige loftwoningen:

De prachtige woonruimte van maar liefst 90 m2 op de begane grond, maken de loftwoningen tot iets bijzonders. Vanuit de royale woonkeuken heeft u direct toegang tot het privéhof. Met de ruimte naast de keuken kunt u veel kanten op: een inpandige garage, kantoor en bijkeuken of een slaapkamer met (optionele) badkamer behoren allen tot de mogelijkheden.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruim bemeten slaapkamers, waarvan één met grote zinken dakkapel. De master bedroom zult u met z’n vide, ensuite badkamer en grote glazen pui met prachtig uitzicht, als zeer bijzonder ervaren. De zolderverdieping (met vaste trap bereikbaar) waar de verwarmingsinstallatie is opgesteld, biedt een zee aan opbergruimte en is met z’n 11 meter lengte en stahoogte van ca. 2,00 voor meer doelen inzetbaar, zoals bijvoorbeeld als wasruimte of speelkamer.

De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt: aluminium zijgevels, daken en kozijnen, zinken dakkapellen, verduurzaamde houten delen in de voorgevel en de bijzonder grote glazen puien maken het tot een architectonisch hoogstandje. Maar ook binnen valt er genoeg te genieten, wat zegt u van vloerverwarming op de begane grond, vlak afgewerkte plafonds en standaard 2 badkamers? De fraaie loft-achtige vide met de 8 meter hoge glazen pui, maakt het geheel af!

De voortuinen zijn heerlijk groot, met een 6 meter lange oprit om een grote auto te kunnen parkeren. Als klap op de voorpijl is de zonnige achtertuin wel heel royaal; een zwembad, een moestuin of een grote hobbyschuur? De keuze is aan u, de ruimte is er!

Daarnaast worden er ook 2 rietgedekte villa’s gebouwd:

De nieuw te bouwen villa’s zijn door toepassing van strakke lijnen in het ontwerp, de royale overstekende kap, maar ook de antraciete accenten in combinatie met de strak gestucte gevels modern vormgegeven. Het woonoppervlakte is met ca. 185 m2 beslist zeer royaal te noemen! Een ruime inpandig bereikbare garage behoort tot de standaard uitrusting. En wat denkt u van een royale living met openslaande deuren naar de zonnige tuin, een heerlijke woonkeuken én 5 slaapkamers op de verdiepingen?

Voor het exterieur wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gestucte gevels, hardhouten kozijnen en een prachtige rieten kap, terwijl het interieur zeer compleet en luxueus wordt opgeleverd, waaronder sanitair van Villeroy en Boch en standaard vloerverwarming op de begane grond.

De percelen zijn ruim bemeten, achtertuinen tot maar liefst 17 meter diep én 17 meter breed, gelegen op het zonnige westen en zuiden. De oprit voor de garage is maar liefst 12,5 meter lang en biedt dan ook ruimte aan meerdere auto’s.

De woningen worden gebouwd onder garantie van Bouwgarant. De ontwikkelaar, ROW Vastgoed, is een lokaal bekende speler en de aannemer Rolvink is een zeer ervaren bouwonderneming!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 499.000,- - € 599.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 164 m² t/m 185 m² Inhoud 570 m³ t/m 650 m³ Perceeloppervlakte 310 m² t/m 503 m² Start bouw 01-10-2018 Start Verkoop 15-06-2018 Oplevering 31-12-2019 Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 1944 NX Beverwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.