Mijn favorieten

Verzekeringen

Bakker Assurantie BV is al sinds 1973 gevestigd in Beverwijk, een periode waarin het assurantiekantoor een schat aan ervaring heeft opgebouwd. Wij zijn vanaf mei 1999 gevestigd in 'Meerzicht', Bootsmanszij 2, Beverwijk.


Verzekeren betekent toch zoiets als zekerheid, dat wordt meegegeven aan de klanten. Zij worden zo goed mogelijk van advies voorzien. Bakker Assurantie BV belooft liever zilveren bergen met een gouden uitkomst dan gouden bergen met een zilveren uitkomst. Het bedrijf streeft ernaar klanten voor langere tijd van dienst te kunnen zijn.

Door deze instelling is een dusdanig positieve uitstraling ontstaan waardoor het kantoor aan het groeien is. Er zijn inmiddels 4 separate afdelingen: Bakker Assurantie BV voor de verzekeringen, Bakker Hypotheken BV voor hypotheken, Bakker Administratie BV voor de administraties van MKB en ZZP'ers en uiteraard de makelaardij, elk met gediplomeerd personeel en voorzien van de benodigde AFM vergunningen.

Door al deze ontwikkelingen heeft Bakker Assurantie BV in 1996 besloten om NEN-ISO-9001 kwaliteitssysteem op te zetten. Voor deze ontwikkeling is indertijd Moerdijk van Oosten & Partners om ondersteuning gevraagd. Het doel was de bestaande organisatie te verbeteren om de kwaliteit van de producten en dienstverlening te vergroten teneinde een zo hoog mogelijk klanttevredenheid te realiseren.

Over ISO, een afkorting van Internationaal Standardization Organization, valt veel te schrijven. Voor Bakker Assurantie BV is het in feite niets anders dan afspreken met de klant (en met het personeel), wat je zult leveren en vervolgens vastleggen wat je hebt afgesproken. Vervolgens voer je volgens een gestructureerd proces de afspraken uit en lever je datgene aan de klant wat je met hem hebt afgesproken. De voorwaarden voor dit proces zijn vastgelegd in de ISO-normen. Het examen, de externe audit, bij Bakker Assurantie BV is afgenomen op 26 september 1997 door Lloyd's Register Quality Assurance.

Het behaalde certificaat voor het uitvoeren van assurantie- en hypotheekbemiddeling werd officieel uitgereikt op 17 oktober 1997 door wethouder Bakker van Economische Zaken van de gemeente Beverwijk.

Met de invoering van de nieuwe versie van de ISO- norm, de ISO 9001:2000, is Bakker Assurantie "gewoon" verder gegaan met "doen wat we afgesproken hebben". Tevens onderneemt Bakker een aantal activiteiten om met u, de klant, af te stemmen hoe de dienstverlening geoptimaliseerd kan worden.

U kunt begrijpen dat Bakker Assurantie BV zeer trots is op het behaalde resultaat en dat voor de toekomst vele mensen de weg naar het kantoor zullen vinden.

Bakker Assurantie BV is te bereiken op telefoonnummer 0251-215484. (Onze advisering loopt ook door tot na kantooruren en in het weekend.)

www.bakkerassurantie.nl